Concurs de Chimie – Zilele porților deschise

Dragi elevi, Liga Studenților din Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș și Asociația Studenților Farmaciști, organizează a treia ediție a Concursului de Chimie în data de 22 aprilie 2016 (în „Săptămâna Altfel”).

Concursul este destinat vouă, elevilor din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a, unde veți avea ocazia de a vă etala cunoștințele de chimie organică (materie din clasele a X-a și a XI-a).

concursul de chimie

Pe lângă cele de mai sus, am pregătit multe alte activități și surprize pentru voi. De ce să te înscrii și tu? Pentru că ai ocazia de a participa la o activitate deosebită organizată în cadrul UMF Tîrgu Mureș, pentru că Liga Studenților îți oferă șansa de a participa la un concurs de chimie aparte și de asemenea, pentru că Asociația Studenților Farmaciști îți va prezenta o mostră a ceea ce înseamnă să fii student la Facultatea de Farmacie de la UMF Tîrgu Mureș.

Procedura este simplă. Trebuie să te inscrii online facând click AICI

Următorul pas este evident să te pregătești și să te prezinți la concurs în data de 22 Aprilie la Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș. Taxa de participare, 30 de lei, se va plăti pe loc. Este atăt de simplu. Doar să nu uiți că deadline-ul de înscriere este în 17 Aprilie.  Pentru mai multe detalii, urmărește pagina de Facebook a evenimentului.

Vlad Vunvulea – voluntar blog.umftgm.ro

 

Love is about chemistry, so is pharmacy!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram