Conferinţa Doctoranzilor şi Tinerilor Doctori 2020

Şcoala Doctorală din cadrul Instituției Organizatoare de Studii Universitare de Doctorat a Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță organizarea, în data de 8 decembrie 2020, a celei de-a 13-a ediţii a  Conferinţei Doctoranzilor şi Tinerilor Doctori, eveniment inclus în programul amplu de manifestări ştiinţifice şi culturale al Zilelor UMFST.

Conferinţa Doctoranzilor şi Tinerilor Doctori va avea loc online și propune un program ştiinţific atractiv, care abordează teme  de actualitate din domeniile: medicină, medicină dentară, farmacie, filologie, istorie, informatică, inginerie şi management.

„Astfel, programul Conferinţei oferă sesiuni plenare şi comunicări ştiinţifice susţinute de invitați din străinătate și coordonatori ştiinţifici de doctorat, cu înalt prestigiu academic. Această manifestare ştiinţifică reprezintă pentru participanţi o excelentă oportunitate de colaborare, networking, lărgirea orizontului ştiinţific şi nu în ultimul rând, pentru doctoranzi, de a-şi dezvolta abilităţile de comunicare în cadrul unei manifestări ştiinţifice. În prezent, există în Universitatea noastră echipe de cercetare interdisciplinare, flexibile şi dinamice ale căror lideri sunt modele pentru tinerii doctoranzi cât şi pentru studenţi. Pe lângă laboratoarele de cercetare cu aparatură modernă din cadrul facultăţilor, Centrul Avansat de Cercetare Medicală și Farmaceutică reprezintă un exemplu de infrastructură de cercetare de înaltă calitate la nivel internaţional, fiind un centru de referință în țară”, se precizează pe site-ul Conferinţei Doctoranzilor şi Tinerilor Doctori.

Informații referitoare la înscrieri se regăsesc accesând: https://phd.umfst.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram