Conferința Națională cu Participare Internațională ”Modern Trends in the Treatment of Cardio-Vascular Diseases”

afis modern trendsUniversitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureș organizează, în perioada 22 – 23 noiembrie 2019, în Aula II a Facultății de Medicină Dentară, Conferința Națională cu Participare Internațională ”Modern Trends in the Treatment of Cardio-Vascular Diseases”.

Conferința va reuni specialiști din ramuri medicale conexe (chirurgie cardio-vasculară, cardiologie intervențională, cardiologie) în vederea informării, comunicării și împărtăşirii experienţelor proprii.

Manifestarea are o abordare interdisciplinară și se adresează cadrelor didactice (medici primari, specialiști și rezidenți din specialitățile chirurgie cardio-vasculară, cardiologie intervențională și cardiologie), precum și tuturor studenților UMFST Târgu Mureș, oferindu-le acestora posibilitatea de a fi la curent cu ultimele tendințe ale tratamentului medico-chirurgical al bolilor cardio-vasculare.

Evenimentul are ca obiectiv principal prezentarea noilor direcții de dezvoltare în chirurgia cardio-vasculară si cardiologia din ultimul deceniu datorită progreselor majore făcute de tehnologia medicală care au determinat apariția unor noi standarde în practica chirurgicală și în tehnicile de cardiologie intervențională. Totodată, se vor evidenția domenii de cercetare recentă din cardiologie și chirurgie cardio-vasculară.

Evenimentul este creditat de Colegiul Medicilor din România cu 11 credite EMC. Parteneri în organizarea evenimentului sunt: Medist Imaging, Pfizer și Boehringer.

Taxa de înscriere este 100 lei pentru medici specialiști/primari și 80 lei pentru medici rezidenți/studenți.

Plata taxei de înscriere se face în contul RO56RNCB0188034954070001, deschis la Banca Comercială Romană, beneficiar Asociației Cardiochirurgilor din Mureș, Cod Fiscal 17361883, menționând taxa și nume depunător –  Conferință “Modern Trends in the Treatment of Cardio-Vascular Diseases”.

Formularul de înscriere și dovada plății vor fi trimise la adresa de e-mail conferinta.cardio.vasculara@gmail.com.

Formularul de înscriere se poate descărca de aici.

Persoană de contact: dr. Raluca Moraru, 0736 420 024.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram