Conferința Națională de Medicină de Laborator, la Târgu Mureș

UPDATE: În contextul mondial actual provocat de virusul COVID-19, organizatorii evenimentului au decis amânarea Conferinţei Naţionale de Medicină de Laborator. Noua perioadă de desfășurare este 9-11 septembrie 2020.

Cea de-a 4-a ediție a Conferinţei Naţionale de Medicină de Laborator, manifestare de tradiţie a specialităţii medicină de laborator, va avea loc în perioada 6-8 mai 2020, la Business Conference Hotel din Târgu Mureș.

Conferinţa este organizată sub auspiciile International Federation of Clinical Chemistry IFCC și al European Federation of Laboratory Medicine EFLM, fiind o colaborare a UMFST „George Emil Palade” Târgu Mureș cu UMF București, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, UMF Timișoara și UMF Iași, având ca societăți profesionale partenere Societatea Română de Microbiologie și Societatea Română de Hematologie.

Tematica conferinței acoperă aspecte din toate domeniile medicinei de laborator: biochimie, hematologie/hemostaza, imunologie, genetica, biologie moleculară și microbiologie.

Detalii și înscrieri se pot face accesând link-ul: https://amlr.medical-congresses.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram