Consiliere psihologică online pentru studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Departamentul de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș informează studenții că pot beneficia de servicii de consiliere/asistență psihologică online. Programările se fac la adresa de e-mail: counseling.medicina.en@umfst.ro.

„Suportul psihologic poate reprezenta, mai ales în aceste zile, un atuu important în controlarea emoțiilor negative generate de știrile false și de avalanșa de informații greu de verificat, care generează sau creează un nivel ridicat de îngrijorare și incertitudine”, a afirmat psihologul doctor Cosmin Popa, șef de lucrări în cadrul UMFST G. E. Palade din Tg. Mureș, și coordonator al Departamentului de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți.

De consiliere psihologică pot beneficia toți studenții Universității noastre, indiferent de programul de studii, iar după trimiterea e-mailului, acestora li se vor comunica toate detaliile privind data și ora ședinței, platforma online utilizată etc.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram