Consiliere psihologică, ședințe de coaching și dezvoltare personală pentru studenții UMFST

Departamentul de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți (DCOPIS) din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș oferă consiliere psihologică, ședințe de coaching și dezvoltare personală studenților Universității noastre. Toate aceste ședințe vor avea loc online.

„Scopul acestor ședințe este acela de a-i sprijini pe studenții noștri să-și valorifice potențialul intelectual printr-un control eficient al emoțiilor negative generate în timpul parcursului academic și totodată să abordeze într-un mod eficient stresul provocat de pandemia de COVID-19. Echipa noastră este formată din psihologi și psihoterapeuți atestați, cu o reală experiență în domeniul consilierii și al coaching-ului cognitiv-comportamental”, a transmis psihologul doctor Cosmin Popa, șef de lucrări în cadrul UMFST și coordonatorul DCOPIS.

Studenții se pot programa la adresa de e-mail: counseling.medicina.en@umfst.ro sau la numărul de telefon: 0265 215 551 interior 105 (în zilele de luni, miercuri și joi, în intervalul orar 09.00 – 14.00).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram