Cursuri facultative pentru studenții specializărilor tehnice și economice, desfășurate în cadrul ediției a 3-a BOSCH Academy

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și compania BOSCH Automotive Blaj organizează, în perioada 9 – 20 mai 2022, a treia ediție BOSCH Academy.

Spre deosebire de edițiile anterioare care se adresau studenților de la specializările tehnice, ediția din acest an este destinată și studenților de la specializările economice. De asemenea, un element distinctiv este faptul că desfășurarea cursurilor se va realiza on-site, la sediul UMFST din str. Nicolae Iorga, nr. 1, sala A208.

BOSCH Academy constă într-un pachet de cursuri facultative în limba engleză, susținute de experți din zona de management a companiei BOSCH Automotive Blaj. Tematicile propuse vor aborda logistica industrială, industria 4.0, tehnologia automatizării, metodologia Lean sau managementul resurselor umane. La finalul cursurilor, studenții vor susține un examen pentru dobândirea Certificatului BOSCH, recunoscut la nivel global în cadrul grupului Bosch.

Înscrierile se realizează exclusiv online la adresa https://u2b.umfst.ro/boschacademy/, până la data de 01 mai 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram