De la sesiune la s(tr)esiune

Cea mai (ne)așteptată perioadă a studenției se apropie cu pași repezi..oh, wait what?! E deja aici!

De ce am spus că sesiunea e cea mai așteptată perioadă a studenției? Deoarece, în această perioadă de basm, studentul ca prin magie își descoperă aptitudini cu care nu credea vreodată că este înzestrat. Să vedem despre ce e vorba..

Spre exemplu, tocmai cand mopului din baie nu-i mai găseai nicio întrebuințare, salvarea a venit din partea ta, în încercarea de a face lună și bec toată casa. Iar după ce ai lustruit până și ultimul colțisor al casei, de ce să te afunzi în grămada de comenzi de pizza, când ai putea tu singur să îți demonstrezi iscusința în gătit. Astfel, studentul la medicină devine un adevărat expert în arta culinară în timpul sesiunii.

iStock_000004812323Mediumfrustrted-student

Iar după atâta muncă asiduă, vine și vremea în care să îți pui neuronii în mișcare..adică să mergi să alergi, bineînțeles. Când a fost ultima dată cand ai făcut acest lucru, era cazul, nu? Ei bine, odată ajuns acasă te simțit pregătit pentru a te apuca de învățat. După ce ai consultat tematica examenului care urmează, te decizi să deschizi și cartea. 5 pagini citite și ghici ce? Te uiți la ceas și ca prin minune, în minte îți răsuna vorbele înțelepte ale mentorului tău, și anume, să nu te chinui învățând până târziu, deoarce dimineața ai un randament mai bun. Așadar, văzând cât e ceasul, te hotărăști că cea mai bună alegere e să te pui să dormi, iar învățătul rămâne pe MÂINE.

Teodora Pop – blog,umftgm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram