Între vocație si pasiune

Cine a spus că tot timpul trebuie dedicat facultății, nu a cunoscut-o pe Diana Ercean. Tânăra studentă la medicină dentară în anul 6, de câțiva ani a început să-și dezvolte pasiunea ce o are pentru haine și tot ce înseamnă modă.

Diana a reușit să îmbine facultatea cu plăcerea de a creea, iar din ideile ei au ieșit o mulțime de piese vestimentare unice. Creațiile ei au reușit să capteze atenția multor studente din facultatea noastră, și chiar mai mult de atât, Diana a avut ocazia să își prezinte ținutele în fața piteștenilor prezenți la concursul destinat tinerilor designeri „Culorile toamnei”, de unde s-a întors cu premiul pentru cel mai tânăr designer.

În urma unei scurte discuții cu Diana, am reușit sa o determinăm să ne împărtășească și nouă câte ceva despre noua ei colecție :

093468C0-303C-4BC0-B054-DE384CAF0A3EBA7C8B14-8983-4448-978D-E9BB326E631D„Bună, sunt Diana și în timpul liber îmi transform imaginația în realitate, prin intermediul creațiilor mele : jachete de piele, sacouri din piele, rochii de zi și de seară.

Hainele mele se prezintă sub numele Attitude, alături de îndemnul „Be who you wanna be!”, care descriu perfect ideea de la care a plecat totul. Design-ul vestimentar îmi dă șansa să creez ceva din nimic, iar obiectele vestimentare pe care le realizez sunt unicat, la comandă, astfel încât să valorifice calitățiile și să camufleze imperfecțiunile, pentru că nimeni nu e perfect.Atitudinea e cel mai important lucru.Hainele nu trebuie percepute ca ceva superficial, pentru că haina potrivită poate schimba modul în care te privești, respectiv atitudinea pe care o ai. Hainele create de mine, personalizate pentru tine, te îndeamnă să fii cea mai bună varianta a ta, să fii cine vrei tu să fii, pornind de la imaginea pe care o vezi în oglindă.

Totul începe cu o discuție cu viitoarea posesoare/viitorul posesor de haine Attitude din care îi aflu preferințele, urmează să schițez câteva modele dintre care va alege unul pe care îl voi croi si apoi alegem materialele. Iar finalul acestei povești va fi scris de zâmbetul și expresia de mulțumire de pe fața ta.”

Îi mulțumim Dianei pentru cuvintele frumoase și așteptăm cu nerăbdare să ne mai surprindă cu creațiile ei.

9006DB3D-4576-44FF-B091-4DC8B4707FA28A98DAEF-DEF4-4059-B4B8-FF7959A4F884

Teodora Pop, voluntar blogumftgm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram