Dialog cultural plurilingv 1.0, concurs destinat elevilor din clasele a XI-a și a XII-a

Departamentul SL1 al Facultății de Științe și Litere „Petru Maior” din cadrul UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, în colaborare cu Institutul Francez din Cluj-Napoca și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, anunță desfășurarea online în data de 17 martie 2022 a primei ediții a concursului Dialog cultural plurilingv 1.0.

Concursul se adresează elevilor din clasele a XI-a și a XII-a și vizează testarea cunoștințelor de limbă și cultură, cu aplicație pe oferta de limbi străine a Facultății de Științe și Litere „Petru Maior” (engleză, franceză, italiană și germană).

Manifestarea are un caracter regional, și are ca scop stimularea interesului pentru limbile moderne de circulație internațională și îmbunătățirea abilităților de comunicare prin valorificarea potențialului lingvistic. Se vor acorda trei premii / secțiune / limbă.

Termenul de înscriere este 7 martie 2022, iar persoanele interesate sunt rugate să acceseze linkul https://www.umfst.ro/universitate/media/evenimente-manifestari-stiintifice/dialog-cultural-plurilingv-10.html pentru mai multe detalii și actualizări din partea organizatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram