CHIMIE MEDICALĂ, un nou program de studii la UMFST G.E. Palade Tg. Mureș

Te orientezi către anumite facultăți cu gândul ca după absolvire să ai un loc de muncă bine plătit sau să faci performanță într-un domeniu de care te simți atras? Poate vei lua în calcul abilitățile personale sau direcția spre care se îndreaptă lumea și te orientezi astfel către meseriile care au viitor. Totuși, orice ai alege, trebuie să o faci cu sufletul. Îți vei petrece la job o treime din zi, este important să mergi acolo din plăcere.

Dacă visul tău este să construiești o carieră într-un domeniu care studiază procesele vieții, să explorezi granițele unei discipline care permite colaborarea cu oameni de știință din diverse domenii, atunci avem soluția potrivită pentru tine: CHIMIE MEDICALĂ, un program de studii universitare autorizat, cu durata de 3 ani, formă de învățământ cu frecvență. 

Sistemul de sănătate nu este format doar din medici, ci și din cercetători în domeniu sau profesioniști în servicii conexe actului medical, iar între aceștia se numără chimiștii medicali, fără de care medicina modernă nu poate exista și nici evolua.

Profesia de chimist medical îți deschide multiple căi de realizare profesională în companii farmaceutice, laboratoare de cercetare cu profil chimic, biochimic, clinic, farmaceutic, în laboratoare de analiză și control al medicamentelor și suplimentelor nutritive etc.

Te interesează acest program? Platforma dedicată admiterii 2022 la UMFST, adminfo.umfst.ro, oferă candidaților informații actualizate periodic.

Alătură-te echipei noastre! Vei beneficia de un program de studii de licență de înaltă calitate, cu perspective pentru completarea şi aprofundarea cunoștințelor prin programe de masterat și doctorat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram