Donează sânge, fii erou!

campanie donare de sangeStudenții Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș derulează începând de luni, 20 noiembrie, până vineri, 24 noiembrie, în intervalul orar 8.00 – 12.00, o nouă ediție a campaniei de donare de sânge „Donează sânge, fii erou!”, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Tîrgu Mureș.

Prin această campanie, viitorii medici doresc, pe de-o parte, donarea de sânge pentru a veni în sprijinul pacienților și, pe de altă parte, creșterea gradului de conștientizare a nevoii de donații de sânge, astfel încât actul de donare de sânge să devină un gest firesc al populației.
„Te așteptăm cu drag, în decursul acestei săptămâni, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Tîrgu Mureș, să fii din nou eroul nostru. Avem nevoie de tine pentru că doar împreună facem diferența! Te așteptăm cu nenumărate surprize. Am pregătit o conferință extrem de interesantă care va avea loc joi, 23 noiembrie, la ora 20.00. Vineri seară sărbătorim împreună reușitele acestei frumoase campanii în BackStage, la „Petrecerea eroilor”, au transmis reprezentanții Ligii Studenților din Tîrgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram