Noutăți despre Rezidențiat

umfMinisterul Sănătății organizează duminică, 19 noiembrie, concurs de intrare în Rezidențiat pentru domeniile Medicină, Medicină Dentară și Farmacie. Concursul se desfășoară numai în centrele universitare: Tîrgu Mureș, București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Craiova.

În centrul universitar Tîrgu Mureș s-au înscris la concurs 435 de candidați pentru domeniul Medicină, 108 candidați pentru domeniul Medicină Dentară și 38 de candidați pentru domeniul Farmacie, conform datelor publicate pe site-ul oficial al concursurilor naționale de Rezidențiat, www.rezidentiat.ms.ro.

Pe baza punctajelor obținute la concurs se alcătuiește o clasificare unică naţională pentru fiecare domeniu. Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea clasificării, în limita locurilor/posturilor publicate la concurs, indiferent de centrul universitar de concurs. Lista posturilor și locurilor scoase la concurs poate fi consultată aici.

Informațiille referitoare la repartizarea candidaților din centrul universitar Tîrgu Mureș în sălile de concurs și instrucțiunile pentru candidați sunt disponibile aici.

Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram