Duminică va avea loc examenul de admitere la UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează duminică, 25 iulie 2021, examenul de admitere pentru candidații înscriși la programele de studii de 6 sau 5 ani de la Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Farmacie.

Clasificarea candidaților se face în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la examenul de admitere, astfel: notă finală admitere = 90% x nota de la proba scrisă + 10% x media generală de la examenul de Bacalaureat.

Concursul de admitere se va desfășura pe baza unor chestionare (teste) conținând 100 de întrebări cu răspunsuri la alegere.

Candidații înscriși la programul de studiu Medicină Militară, în cazul în care nu vor fi admiși pe loc la acest program de studiu, vor fi clasificați în ordinea mediei obținute la admitere și în cadrul programului de studiu Medicină, cu achitarea unei singure taxe de înscriere.

A treia simulare a examenului de admitere a avut loc în data de 18 iulie 2021, iar rezultatele pot fi consultate aici: https://simulare.lstgm.ro/?p=1589.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram