Etapă a campaniei #WeAreNATO, la Târgu Mureș

webbaner nato 9 maiJoi, 9 mai 2019, începând cu ora 12.00, la sediul Facultății de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș se va desfășura o nouă etapă a campaniei #WeAreNATO, organizată de Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Educaţiei Naţionale, cu sprijinul Diviziei de Diplomaţie Publică a NATO.

Astfel, va fi lansat concursul „Cea mai bună lucrare cu tematică militară prezentată într-o sesiune de comunicări științifice a studenților din instituțiile de învățământ superior cu programe de studii în medicină și farmacie”.

Competiția reprezintă o provocare adresată studenților din aceste instituții de învățământ care au participat cu o lucrare înscrisă la o sesiune de comunicări științifice cu tematică din domeniul medical militar.

* * *

Campania se desfășoară în contextul în care, în anul 2019, se împlinesc 15 ani de la aderarea României la NATO şi 70 de ani de la înfiinţarea Alianței Nord-Atlantice.

Campania de informare publică #WeAreNATO se desfășoară pentru al doilea an consecutiv în România. Campania se organizează în mai multe ţări aliate şi îşi propune să crească încrederea publicului tânăr în capacitatea structurilor Alianţei de a proteja populaţia şi teritoriul aliat şi se concentrează, în special, pe facilitarea accesului tinerilor la informaţii despre NATO prin manifestări dedicate acestora, sprijinite şi de o componentă adaptată mediului virtual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram