Examene DELF – sesiunea februarie 2021

Începând cu luna februarie a anului 2020, Facultatea de Ştiinţe şi Litere „Petru Maior” din cadrul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş este centru regional pentru examenul DELF, examen organizat împreună cu Institutul Francez din România şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Delf-ul (Diplôme Elémentaire de Langue Française) este o diplomă de limbă franceză creată şi eliberată de statul francez, special pentru elevii, studenţii sau adulţii acelor ţări care au semnat convenţii cu CIEP Sèvres pentru astfel de certificări lingvistice.

Diploma care certifică nivelul de limbă evaluat este recunoscută în întreg spaţiul european, în spaţiul francofon, fiind necesară continuării studiilor academice în Franţa.

SESIUNEA FEBRUARIE 2021

Inscrierea candidaților se face către lector dr. Corina Bozedean, organizator centru delocalizat, la adresa de email: corina.bozedean@umfst.ro.

Înscrierea va fi validată în momentul în care se transmit, în cadrul aceluiaşi e-mail, atât fişa de înscriere completată, cât şi dovada plăţii şi o copie după actul de identitate/certificatul de naştere.

Calendar 2021: https://www.umfst.ro/fileadmin/f_stiinte_litere/materiale/Calendar_2021.pdf

Fișă de înscriere

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram