Există viață după Rezidențiat

SSCRFiliala Târgu Mureș a Societății Studențești de Chirurgie din România (SSCR), sub egida și cu susținerea Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, organizează, în data 11 decembrie 2018, începând cu ora 21.00, la Casa de Cultură a Studenților „Mihai Eminescu”, evenimentul social, cultural și caritabil intitulat „Există viață după Rezidențiat”.

Invitații evenimentului sunt: prof. univ. dr. Ovidiu S. Cotoi, decanul Facultății de Medicină, conf. univ. dr. Călin Molnar, dr. Claudiu Molnar, dr. Adrian Ivănescu și dr. Octav Russu.

„Desfășurat într-o atmosferă detașată și non-formală, întâlnirea dorește să urmărească poveștile unor medici de renume ai centrului medical Târgu Mureș, începând de pe băncile facultății și încheind pe secțiile medicale sau chirurgicale alese după examenul de Rezidențiat. Care sunt experiențele ce i-au marcat în calitate de studenți? Era prezența obligatorie la cursuri? Care sunt factorii care i-au determinat să aleagă specialitatea în care profesează? Care ar fi fost celelalte opțiuni și de ce? Acestea sunt doar câteva din întrebările la care vom încerca să aflăm răspunsul”, au transmis organizatorii evenimentului.

Studenții trebuie să știe că în cadrul evenimentului vor putea face donații pentru copiii nevoiași. Pentru confirmarea participării și stabilirea tuturor detaliilor, înscrișii vor fi contactați de către unul din coordonatorii evenimentului. Înscrierile se fac aici. 

Evenimentul este inclus în cadrul Zilelor UMFST.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram