FOTO: UMFStore, inaugurat la UMFST Târgu Mureș

UMF_1153Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș vine în întâmpinarea comunității academice cu UMFStore, magazinul oficial al Universității în care se regăsesc cărți, cursuri, manuale și o gamă variată de materiale promoționale: halate, tricouri, costume de spital, hanorace, numeroase suveniruri sau produse de colecție, toate purtând sigla UMFST Târgu Mureș.

UMF_1117Inaugurarea UMFStore a avut loc vineri, 14 decembrie 2018, cu prilejul Zilelor UMFST, în prezența conducerii Universității, a studenților și a cadrelor didactice. Acesta se completează cu Coffee, Tea & Books, un concept nou și modern care îmbină cafeneaua și Librăria Universității.

„UMFStore este o altă formă pe care UMFST o utilizează pentru a-și promova imaginea. Dincolo de lucrurile pe care le facem bine în Universitate, ne interesează foarte mult ca studenții și cadrele didactice să simtă că aparțin acestei Universități. Există deja un brand al UMFST care merită promovat pe toate căile, inclusiv prin intermediul produselor promoționale care poartă sigla și emblema UMFST. Cred că cei care vor purta sau vor folosi obiecte cu sigla UMFST vor fi mândri că aparțin acestei comunități. Cei care încă nu sunt membri ai UMFST își vor dori să devină. Este un proiect care are și o valoare sentimentală pentru că suntem în apropierea Crăciunului și pentru că este foarte frumos să îi oferi cuiva un cadou personalizat cu sigla Universității”, a declarat prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST Târgu Mureș.

Începând cu data de 20 decembrie 2018, cei interesați își pot comanda produse marca UMFST online de pe site-ul: www.shop.umftgm.ro.

UMF_1134

UMF_1156

UMF_1161

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram