„Impactul poluării aerului în zonele urbane și destinații turistice”, workshop dedicat studenților Facultății de Economie și Drept

Facultatea de Economie și Drept, din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prin Departamentul ED1 – Științe Economice, organizează astăzi, 03 iunie 2022, ora 16.00, în sala C32 FED, str. Livezeni nr. 69, workshopul „Impactul poluării aerului în zonele urbane și destinații turistice”, avându-l ca invitat pe drd. Bogdan BACOȘ, antreprenor în domeniul turismului și serviciilor.

Evenimentul dedicat studenților programului de studiu de licență Economia comerțului, turismului și serviciilor (ECTS), precum și masteranzilor din cadrul programului Administrarea Afacerilor în Comerț, Turism și alte Servicii (AACTS), are drept scop formarea unei viziuni de ansamblu asupra problematicii riscului și efectului poluării aerului cu consecințe directe în mediile destinațiilor turistice și zonelor urbane.

Desfășurat în cadrul disciplinelor „Branding în turism” și „Megatendințe și inovații în turism” (master AACTS, I),  workshopul aduce în dezbatere teme de interes în domeniul profesional pentru care se pregătesc studenții și masteranzii din cadrul celor două programe de studii:

  • Măsurarea calității aerului – indicatori europeni de referință
  • Indicatorii măsurării calității aerului – pilonii pentru mediu sustenabil
  • Promovarea destinațiilor turistice „curate” – exemple de bună practică

Coordonatorul evenimentului: prof. univ. dr. habil. Manuela Rozalia GABOR – responsabil Domeniul de studii Administrarea afacerilor și program de studii de masterat Administrarea Afacerilor în Comerț, Turism și alte Servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram