Precizări selecții mobilități Erasmus+(SMP) pentru studenți licență domeniile Sci&Tech, masteranzi toate domeniile

Biroul Erasmus+ al Departamentului de Relaţii Internaționale, din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș informează că a fost lansată perioada de depunere a dosarelor de candidatură în vederea selecțiilor pentru mobilități Erasmus+ (SMP) de plasament proaspăt absolvenți licență domenii Sci&Tech pentru anul universitar 2021-2022,  destinate studenților înmatriculați în an final la programele de studii de licență din cadrul facultăților:

  • Inginerie și Tehnologia Informației
  • Științe și Litere „Petru Maior”
  • Economie și Drept

Tot acum se lansează perioada de depunere a dosarelor de candidatură în vederea selecțiilor pentru mobilități Erasmus+ (SMP) de plasament pentru masteranzi (sunt eligibili studenții în anul I înmatriculați la programe de masterat cu durata de 2 ani) și pentru mobilități Erasmus+ (SMP) de plasament pentru proaspăt absolvenți de studii masterale (sunt eligibili studenții înmatriculați în an final al studiilor masterale sau în anul I la programele de masterat cu durata de 1 an) pentru anul universitar 2021-2022. Acestea se referă la toate domeniile din cadrul I.O.S.U.M.

Perioada de depunere a dosarelor este 03.06.2022 – 16.06.2022, ora 14.00. 

Informațiile sunt disponibile pe site-ul Universității în secțiunea dedicată: https://www.umfst.ro/universitate/relatii-internationale/erasmus.html

Mobilitatea de plasament se poate desfășura într-o universitate parteneră sau instituție primitoare din mediul economic.

Studenții selectați vor putea beneficia de finanțare doar dacă obțin o scrisoare de acceptare din partea instituției gazdă, semnată de reprezentatul oficial al instituției primitoare.

Durata mobilității este de 2 luni, iar mobilitatea se poate desfășura până la data de 16.09.2022, adică înainte de începerea oficială a anului universitar 2022-2023. Mobilitatea de proaspăt absolvent poate avea o durată maximă de 5 luni și se poate desfășura în cursul primului an de la absolvire.

Dosarele se trimit la adresa de email veronica.zaharagiu@umfst.ro, până în data de 16.06.2022, ora 14.00.

Studenții beneficiază de sprijinul Biroului Erasmus în toată această perioadă de candidatură și se pot adresa Biroului Erasmus folosind adresa de email veronica.zaharagiu@umfst.ro, telefonic, apelând 0265 250 142 sau direct la sediul Biroului Erasmus, strada N. Iorga nr. 1, sala R16.

Detalii în documentele atașate:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram