În atenția studenților care urmează să efectueze mobilitatea Erasmus+ de plasament 2023

Biroul Erasmus+ al Departamentului de Relaţii Internaționale, din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, informează studenții selectați pentru efectuarea mobilitățior de plasament ERASMUS+ (SMP) 2023 cu privire la următoarele aspecte:

  1. Termenul limită de completare a chestionarului pentru generarea Learning Agreement-ului în platforma Mobility Online (IN DETALIU PARTEA BEFORE THE MOBILITY)  este 02 Mai 2023.
  2. Studenții care beneficiază de bursă socială, inclusiv de boală cronică sau care sunt eligibili pentru acest tip de bursă, vor solicita Serviciului Social Administrativ o adeverință care sa ateste acest lucru și care trebuie încarcată în contul personal din platformă, împreună cu restul documentelor necesare pentru întocmirea contractului financiar.
  3. Studenții care se deplasează la instituția gazdă cu mașina (car pooling – 2-3-4 studenți care efectuează mobilitatea în același oraș) sau cu trenul/ cu autobuzul/cu microbuzul trebuie să întocmească o declarație pe propria răspundere și să o încarce împreună cu restul documentelor necesare pentru întocmirea contractului financiar, în vederea obținerii top-up-ului de 50 Euro pentru green travel.
  4. Termenul limită pentru încărcarea documentelor necesare întocmirii contractului financiar – DECLARAȚIE NOTARIALĂ, EXTRAS DE CONT LEI ȘI EURO BANCA TRANSILVANIA, ASIGURĂRI (ASIGURARE DE SĂNĂTATE + ASIGURARE DE ACCIDENT + ASIGURARE RĂSPUNDERE CIVILĂ FAȚĂ DE TERȚI – TOATE OBLIGATORII) și documentele de la punctele 2 și 3 , DOAR DACĂ ESTE CAZUL, este 21 MAI 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram