Inaugurarea Centrului de Învățare, Dezvoltare Personală și Consiliere

Inaugurare Centru de InvatareUniversitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță inaugurarea, în data de 12 decembrie 2019, începând cu ora 12.00, a Centrului de Învățare, Dezvoltare Personală și Consiliere, realizat prin intermediul proiectelor ROSE cu finanțare din partea Băncii Mondiale. Evenimentul este inclus în programul Zilelor Universității.

Centrul de Învățare, Dezvoltare Personală și Consiliere este afiliat la Asociația Psihologilor din România și la Association for Contextual and Behavioral Science. Centrul este situat în clădirea Institutului de Medicină Legală din campusul Universității și este dotat și amenajat la cele mai înalte standarde.

Inaugurarea Centrului va avea loc în prezența conducerii Universității, a cadrelor didactice, a studenților, precum și a invitaților, printre care se numără prof. dr. Daniel David, președintele Asociației Române de Psihologie, profesor la Icahn School of Medicine at Mount Sinai⁠ și director de cercetare al Institutului Albert Ellis, ambele aflate în New York, SUA.

Evenimentul se va încheia cu demonstrații în Laboratorul de Realitate Virtuală și în sălile destinate grupurilor de dezvoltare personală și coaching.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram