Întrevedere între ministrul pentru Românii de Pretutindeni și reprezentanți ai UMFST Târgu Mureș

Image 2O delegație a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș a avut miercuri, 3 aprilie 2019, o întrevedere cu ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Elena Intotero.

Temele principale dintre ministrul Natalia Elena Intotero și conf. univ. dr. Giordano Altarozzi, decanul Facultății de Științe și Litere din cadrul UMFST Târgu Mureș, și Ovidiu Chelărescu, consilier al Rectorului UMFST Târgu Mureș, au vizat promovarea ofertei educaționale a Universității noastre în comunitățile de români din Italia și Spania, dezvoltarea unor proiecte comune în sprijinul tinerilor studenți români de pretutindeni, precum și stimularea şi sprijinirea creării de reţele socio-profesionale în rândul medicilor români stabiliți dincolo de granițele țării.

Ministrul Intotero i-a felicitat pe reprezentanții UMFST Târgu Mureș pentru activitatea desfășurată în cadrul comunității academice și pentru gradul înalt de profesionalism reflectat în nivelul de pregătire și specializare al absolvenților din trecut și prezent, ambele părți exprimându-și dorința în realizarea unor proiecte viitoare în beneficiul românilor de pretutindeni.

Image 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram