Junior Researcher Academy la UMFST!

Studenții pasionați de cercetare și tinerii cercetători din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș sunt invitați să urmărească miercuri, 28 octombrie 2020,  începând cu ora 18.00, o emisiune dedicată prezentării proiectului Junior Researcher Academy.

„Junior Researcher Academy este o inițiativă a UMFST asumată în actualul program de dezvoltare instituțională 2020-2024, de a susține în mod sistematic studenții care au dorință și aptitudini de dezvoltare personală în domeniul cercetării.

Proiectul va oferi studenților posibilitatea de a fi incluși în colectivele și proiectele de cercetare/inovare ale universității, de a avea acces la infrastructura de cercetare a universității, de a beneficia de instruire avansată în metodologia cercetării științifice, de granturi interne de cercetare, de susținere financiară a mobilităților și de diseminare a rezultatelor activității de cercetare științifică.

Cele trei nivele: Entry level, Involved level și Dedicated level pe care le vor putea obține studenții membri ai Junior Researcher Academy vor reflecta calitatea și progresul activității acestora. Dintre ei se vor selecționa cei care vor constitui resursa umană de elită, necesară dezvoltării universității. E pluribus unum!”, a transmis prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, Rectorul UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram