Lansarea colecției de articole vestimentare medicale și sportive UMF Collection by Cătălin Botezatu, la UMF Tîrgu Mureș

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș marchează încheierea anului universitar 2016-2017 prin lansarea noii colecții de articole vestimentare promoționale pentru studenții Universității: costume medicale, halate și tricouri.

După examenul de admitere din data de 26 iulie și în plină desfășurare a îndrăgitului program „Universitatea de Vară pentru Elevi”, UMF Tîrgu Mureș invită studenții, elevii și întreaga comunitate academică joi, 27 iulie, la ora 19.00, în Sala de Sport „Dr. Anton Pongracz” a Universității, la evenimentul de lansare a noii linii de articole vestimentare medicale și sportive UMF Collection by Cătălin Botezatu.

afis3 (1)

Evenimentul din data de 27 iulie încheie într-un mod fericit un an universitar plin de activități complexe, provocări educaționale și științifice și realizări remarcabile la Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș.

Cu acest prilej, studenții, viitorii studenți ai Universității, cadrele didactice și medicale își pot achiziționa articole de îmbrăcăminte special concepute pentru UMF Tîrgu Mureș de către Cătălin Botezatu, designer român recunoscut la nivel național și internațional.

Facebook Event: https://goo.gl/A5FKmc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram