Nobila profesie de medic

admitere 800x800 mgDevotament, pasiune, generozitate, compasiune și profesionalism. Calitățile care stau la baza profesiei de medic se cultivă la UMF Tîrgu Mureș. Înscrie-te la Medicină și schimbă viitorul sistemului medical românesc!

Din respect și dragoste pentru semenii lor, tinerii care aleg nobila profesie de medic pornesc la drum cu dorința de a desluși tainele medicinei, de a-și cultiva calitățile native și de a deprinde cunoștințe și competențe care să-i ajute să devină profesioniști în sănătate și să clădească un sistem modern și performant, cu accentul pus pe pacient.

UMF Tîrgu Mureș pune la dispoziția studenților toate resursele necesare formării lor ca medici: o infrastructură didactică și de cercetare la cele mai înalte standarde, un centru de simulare și abilități practice pentru îmbunătățirea deprinderilor clinice și o bază sportivă remarcabilă. De asemenea, studenții sunt încurajați și sprijiniți în proiecte științifice, culturale, artistice și sportive, în Tîrgu Mureș activând numeroase organizații studențești.

Examenul de admitere la UMF Tîrgu Mureș va avea loc în data de 26 iulie. Toate detaliile referitoare la admiterea în anul 2017 se găsesc accesând acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram