Law Review – Drept medical & farmaceutic, competiție națională pentru studenții domeniilor Drept și Administrație publică

ELSA Târgu Mureș invită studenții/ masteranzii nepracticieni din domeniile Drept și Administrație publică, Facultatea de Economie și Drept, pasionați de dreptul medical și farmaceutic, să participe la competiția națională Law Review, marca ELSA România, Drept medical & farmaceutic.

Evenimentul se va desfășura online la nivelul Grupurilor Locale ELSA România, în perioada 12-13 aprilie 2022.

Articolele redactate la nivelul ELSA Târgu Mureș vor trata tema „Aplicarea unor tratamente experimentale bolnavilor. Limite juridice”.

Evenimentul lansează nu doar o provocare în rândul studenților, prin abordarea reglementărilor în domeniu și a limitelor legalității tratamentelor experimentale, reprezentând în același timp și o oportunitate perfectă pentru aceștia de a-și testa și dezvolta abilitățile de legal research, scriere juridică și oratorie.

Cele mai bune trei articole aparținând finaliștilor, vor fi publicate într-o revistă recunoscută la nivel național.

Formularul de înscriere este disponibil aici https://forms.gle/4oo2GxW3Xmta4D5ZA și poate fi completat până la data de: 23.03.2022, ora 23:59.

Articolele participanților se transmit la adresa: lawreview@ro.elsa.org, termen limită 13 aprilie 2022, ora 23:59. La aceeași adresă de email se pot transmite eventualele întrebări, nelămuriri.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/1539079363129482?ref=newsfeed

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram