Liceeni din toate colțurile țării vor experimenta viața de student la UMF Tîrgu Mureș

UVE 2018Liga Studenților din Tîrgu Mureș a publicat lista cu elevii care vor participa, în perioada 24 – 31 iulie 2018, la cea de-a VI-a ediție a îndrăgitului program „Universitatea de Vară pentru Elevi”. Organizat cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, proiectul este destinat liceenilor care au absolvit clasa a XI-a, pentru a vedea cum decurge o săptămână din viața unui student la Medicină, Medicină Dentară și Farmacie.

Selecția elevilor a constat în media anilor de liceu, o scrisoare de motivație și un eseu cu tema „Medicina – între știință și artă”. Liceenii vor fi cazați în cămine studențești, vor participa la cursuri și lucrări practice specifice facultății la care au aplicat și vor avea parte și de activități extrașcolare. Aceștia vor fi coordonați de către voluntarii Ligii Studenților.

Elevii care au participat la edițiile anterioare ale programului „Universitatea de Vară pentru Elevi” au descris experiența ca fiind unică și au transmis, cu entuziasm, că ar repeta-o oricând.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram