Marosvásárhelyi Diáknapok és Diákfesztivál

Diákszövetségünk legfelkapottabb egyetemista fesztiválja idén ünnepli 20. Születésnapját amelyre mindenkit szeretettel várunk.

Köszöntsük együtt ezt az évről évre nagyobbat robbanó eseményt, várunk mindenkit a marosvásárhelyi diákélet talán legnagyobb buliján, majus 3-6 kozott. Egy ilyen szép kort megért rendezvény viszont nem lenne teljes szülinapi party nélkül! A szervezők idén se hagynak cserben és nem is egy bulival készülnek, hanem 4 nap fergeteges fesztivállal, rengeteg zenekarral és lemezlovassal!A fellépők között szerepel Magyarország két, több évtizede töretlen sikernek örvendő bandája, a Quimby és a Kowalsky meg a Vega! Ha ez még nem lenne elég, az éj leszáltával a lemezlovasok veszik át az irányítást, akik fergeteges bulikat tudhatnak a tarsajukban. Jelen lesz Shiver, Andrei Chelbezan, Rosso Bruno és Thomas PCZ.

17951824_1457837540958043_5913212175710704676_n

Mindenkit szeretettel várunk,legyen az  első diáknapozó vagy épp csak kiváncsiskodó! Reméljük, hogy mindenkivel találkozunk május 3-6. között! Jegyezzétek fel a dátumot és készüljetek testileg- lelkileg vmert újabb felejthetetlen napok következnek, óriási koncertekkel és mindennel ami Diáknapok! Hol? Gokart racing, Sangeorgiul de Mures. Jegyek kaphatóak az MMDSZ irodákban vagy a helyszínen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram