Festivalul Studenților Tîrgu Mureș

Evenimentul cel mai așteptat, în această perioadă, de numeroși studenți din Tîrgu Mureș își serbează cea de a 20-a aniversare.

Organizat de Asociația Studenților Maghiari, festivalul studențesc  va avea loc în perioada 3-6 mai și ca în fiecare an se anunță și de această dată un eveniment de mare amploare, distracție la maxim, și concursuri cu participarea a multor echipe dornice să câștige. Aniversarea de 20 ani a festivalului nu a fost trecută cu vederea de către organizatori care au pregătit numeroase surprize, artiști cunoscuți precum Quimby, Kowalsky meg a Vega îndrăgiți în rândul studenților  dar și Dj invitați să condimenteze atmosfera seară de seară: Shiver, Andrei Chelbezan, Rosso Brunon și Thomas PCZ. Evenimentul mult așteptat este cunoscut ca o ultimă ocazie de libertate deplină și relaxare înainte de “marea distracție” ce urmează o dată ce începe sesiunea.

17951824_1457837540958043_5913212175710704676_n

Așadar indiferent că ești boboc sau student veteran, secția română, maghiară sau engleză, ești așteptat să participi la 4 zile de neuitat, să cunoști persoane noi, să te distrezi seară de seară și să îți îmbogățești  cu amintiri viața studențească. Locația? Gokart racing Sangeorgiul De Mureș, bilete se pot achiziționa la Asociația Studenților Maghiari sau la fața locului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram