Chill și Vinyl în Parcul Central UMF

Vă propunem o sâmbătă de relaxare în aer liber cu muzică bună, de pe vinyl-uri. Hamace, proiecții, lumini și good vibes – toate în Parcul Central UMF.

Întrebând organizatorii acestui eveniment, și anume Compartimentul de Informare și Relații Publice UMF, cum au venit cu această idee, am descoperit creativitate din abundență și mai ales faptul că inspirația cea mai bună și sănătoasă se naște în locurile outdoor, înconjurate de inedit și de frumusețea priveliștii. Ce se dorește defapt? Pe lângă evenimentul în sine, scopul este de a motiva studenții să aprecieze spațiile verzi, natura, să îi încurajeze să aprecieze calmul oferi de aceasta. Practic să se redirecționeze discursului publicului către ecologie și protejarea naturii.

Acest eveniment nu e doar o simplă adunare în Parcul Central, ci va fi un adevărat show, potrivit pentru o seară de sâmbătă, înainte de nebunia sesiunii, în care studenții vor putea să își încarce bateriile în natură, înconjurați de prieteni și ..veverițe.

17951512_1662386793790689_9140023473902737839_n

Am spus că va fi un adevărat show, oare așa să fie? Da, datorită invitatului nostru dr. Andrei Puiu, care ne va face o demonstrație muzicală, unică, prin feeling-ul pe care îl va însufla publicului prin sunetul aparte al plăcilor de vinil. Desemenea va avea loc și un spectacol de lumini, în întreg Parcul Central, care va putea fi apreciat după lăsarea întunericului, și cine știe cu ce ne va mai uimi ecosistemul Parcului Central.

Se consideră că va fi startul unei succesiuni de seri sociale în cadrul Campusului, mai ales prin implicarea ONG-urilor studențești care sunt îndemnate să vină cu sugestii și propuneri, și prin încurajarea petrecerii timpului în aer liber. Se anunță și un After Party, dar mai multe detalii veți afla la fața locului 🙂

Întrebat despre importanța acestui eveniment în comunitatea UMF, Andrei Gereb afirmă :

„Aș spune că acest eveniment este un mic get-together al comunității UMF – studenți – cadre – personal. Timpul petrecut împreună, în alt mediu decât cel academic, este important pentru dezvoltarea relațiilor interpersonale, care ne fac mai buni și mai înțelegători unul cu altul. De asemenea, le mulțumim celor de la Awake Festival pentru sprijin și pentru faptul că împart aceeași viziune cu noi”

Așadar, comunitatea UMF cu mic cu mare este așteptată azi la CHILL ȘI VINYL ÎN PARCUL CENTRAL, de la 18, unde pe lângă deconectare și socializare care nu trebuie neglijate niciodată, aveți și prilejul de a realiza poze artistice pentru Facebook și Instagram, însoțite bineînțeles de #ILoveUMFTGM!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram