Viitori boboci, citiți!

Liga Studenților din Tîrgu Mureș în parteneriat cu UMFTGM organizează weekend-ul acesta, 23 Aprilie, prima ediție a Simulării Examenului de Admitere din 2017, acest articol fiind adresat viitorilor boboci, pentru a-i motiva, sensibiliza și a le arătă ca UMFTGM e alături de ei!
Duminică, peste 1000 de viitori boboci, vor lua cu asalt Campusul Universității, se vor chinui să deschidă ușa masivă de la intrare, trecerea de acea ușa fiind de fapt primul lor test!
Apoi, voi, participanții la Simulare, veți fii uimiți de holul impunător, poate surprinși de mascota Umfy, și cu mâinile tremurând de emoții. Trebuie să conștientizați, cât de importanți sunteți, pentru că toată vâlva din facultate e doar pentru VOI! E pentru a vă familiariza cu grile, cu bulinele interminabile care vor deveni în scurt timp floare la ureche și cel mai important să vă stăpâniți emoțiile, să dobândiți încredere în voi că vă puteți îndeplini visul!
Iar acum viitori boboci, pentru a vă încuraja, să vedem ce a însemnat cu adevărat această oportunitate pentru actualii studenți în anul I:
„A fost o experiență deosebită, ajutându-mă mai ales să îmi organizez timpul rămas până la Admitere într-un mod cât mai eficient. Participând la ambele simulări, am putut vedea cu ochii mei formularea întrebărilor, știind deja la Admitere la ce să mă aștept. Având în vedere experiența mea, îî sfătuiesc pe viitorii studenți să participe pentru a face față emoțiilor și pentru a fi încrezători pe propriile lor cunoștiințe” spune Raluca Tilinca, MG anul I.

15977724_1552611874754495_2046422955894762684_n
„Simulările organizate de LSTGM m-au ajutat foarte mult pentru Admiterea ce a urmat prin  faptul că m-am obișnuit cu emoțiile și controlul lor, modul de a înbulina o grilă care la început mi s-a părut imposibil, dar aceste simulari au avut și un rol  social. La simulări am cunoscut colegi din ani mai mari care acum îmi sunt prieteni, dar chiar și actuali colegi de grupă. Ziua Admiterii a fost o experiență ciudată pe cât de urâtă a fost la început pe atât de frumoasă a fost în final când s-au afișat rezultatele și simți efectiv că toată munca ta nu a fost în zadar, și ești mai aproape de a-ți îndeplinit visul!” ne povestește Bianca-Teodora Stătescu, MD I
Acestea fiind spuse: Boboci! Pregătiți-vă bagajul de cunoștiințe, emoții și tinerețe și haideți să vedem de ce sunteți în stare pentru a fi viitori studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș

Pentru mai multe detalii organizatorice, accesați ACEST link

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram