Meet the ESTIEM team

Membrii Asociației ESTIEM LG Târgu Mureș invită toți studenții Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, să participe la evenimentul Meet the ESTIEM team.

ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) este o rețea internațională cu peste 8.000 de membri din 74 de Universități, care se regăsesc în activitățile academice, culturale, de carieră și dezvoltare personală organizate atât la nivel local cât și internațional, în peste 25 de țări.

Scopul acestui eveniment este de a promova grupul local, de a încuraja spiritul de implicare a studenților viitori ingineri, de a facilita înțelegerea și cunoașterea oportunităților pe care le oferă viața de student atât în planul formării profesionale, cât și al dezvoltării personale.

Dacă vrei să simți spiritul ESTIEM-erilor, te așteptăm la evenimentul din 12 octombrie 2022, ora 18:00, în Aula Magna (Sala A200) a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, str. Nicolae Iorga, nr. 1.

Vor fi alături de noi membrii boardului ESTIEM Central (Saara Mäenpää – Finlanda, Max Sturkenboom – Olanda, Petra Kantartzi – Grecia, Francisca Trigueiros – Portugalia si Kai Heine – Germania)”, Conf. univ. dr. ing. Mihaela Bucur, responsabil ESTIEM LG Târgu Mureș.

Detalii despre grupul local ESTIEM LG Târgu Mureș:
https://estiemmures.blogspot.com/

https://www.facebook.com/EstiemLGMures

https://www.instagram.com/estiem.lgtargumures/

Detalii despre activitățile ESTIEM central: https://estiem.org/about

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram