Mesaj din partea Președintelui României pentru Promoția UMF70

promotia umf70În data de 12.06.2015, a avut loc festivitatea de absolvire a promoției 2015, numită și promoția UMF70. Au absolvit peste 800 de studenți, aceștia urmând să profeseze în diferite domenii, în funcție de specializările pe care și le-au ales la începutul studiilor, în urmă cu 3-6 ani.

Președintele României, d-l Klaus Werner Iohannis a transmis un mesaj special Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș și absolvenților promoției UMF70,  prin d-na Consilier de Stat, conf. dr. Diana Păun care a participat la această festivitate, la invitația conducerii Universității.

În contextul provocărilor cu care se confruntă România și al perspectivelor de viitor trebuie să menționez faptul că atât sănătatea, cât și educația se regăsesc între cele 11 teme naționale asumate ca priorități de politică publică de către Președintele României prin programul <<România lucrului bine făcut.>>...” (MESAJ PENTRU ABSOLVENȚI – Klaus Werner Iohannis)

Îi felicităm pe toți absolvenții și le mulțumim părinților care au avut încredere să îi trimită să studieze la Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram