10 Motive să alegi UMF Tîrgu Mureș

646x404

1. Tradiție de peste 70 de ani;

UMF Tîrgu Mureș a fost fondată în 1945 și de atunci până azi a pregătit zeci de mii de medici și farmaciști

2. Cel mai performant centru de simulare medicală din țara;

Proaspăt înființat, Centrul de Simulare și Abilități Practice oferă studenților un mediu ideal pentru ca ei să (iasă maxim de pregătiți după fiecare lucrare practică)  își însușească , atât teoretic, dar și practic, fiecare noțiune invățată.

3. Clinicile Universitare din Tîrgu Mureș sunt recunoscute ca fiind printre cele mai renumite din România;

Institutul de Boli Cardiovasculare și Transplant, una din clinicile fanion ale orașului, este un centru de excelenţă în livrarea de servicii medicale bolnavilor, în educarea și formarea profesioniştilor din domeniu.

4. Bibliotecă actualizată și revistele internaționale puse la dispoziție studentilor

Oferă studenților posibilitatea de a învăța din cărți moderne, de a accesa articole de specialitate, inclusiv din cele mai importante reviste de circulație internațională.

5. Ai la dispoziție un campus studențesc în continuă expansiune și modernizare;

In ultimii 5 ani in curtea umf-ului au aparut piscină, teren de fotbal, sala polivalentă și sală de sport.

6. Vei avea cursuri predate de profesori recunoscuți la nivel național și internațional

7. UMF are o oferta educațională variată

Medicină Generala, Medicină Dentară, Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară, Cosmetică Medicală, Tehnologia Produsului Cosmetic,  Educație Fizica și Sportivă, toate fiind la dispoziția studenților, pentru a le oferi o formare de calitate și o integrare rapidă pe piața muncii.

8. Acces la baza sportivă

Facilități: sală de forță, terenuri de fotbal, terenuri de tenis indoor/outdoor, terenuri de volei, terenuri de baschet.

9. Posibilitatea de a-ți scădea taxa de școlarizare

Programul de Voluntariat In Folosul Universității este un program de asistență socială a studenților prin care iți poți diminua până la 50% din valoarea taxei (sau, dacă ești la buget, poți primi tichete pentru cantină sau accesul la alte facilitati ale universității, precum sala de fitness, piscina)

10. Oportunități de dezvoltare personală

Liga Studenților Tîrgu Mureș, Asociația Studenților Farmaciști, Organizația Studențeacă de Medicină de Urgență, Societatea Studențească de Chirurgie – Mureș, StudCard; toate sunt asociații care iți oferă posibilitatea de (a-ți dezvolta skills-urile transferabile: time management, public speaking, etc.) a te dezvolta personal, de a îți imbunătăți abilitățile de comunicare, organizare, de a fi lider.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram