Muzeul Universității, gazda studenţilor Erasmus

Muzeul Universității „George Emil Palade” a fost gazda studenţilor Erasmus UMFST în cadrul unui eveniment deosebit, „Discover Targu Mures – A cultural marvel”, inițiat de organizația non-profit Erasmus Student Network – ESN Târgu Mureș în parteneriat cu Universitatea noastră și organizația JCI Târgu Mureș aflată în desfășurarea proiectului „Turist în orașul tău”, din dorința de a contribui la progresul comunității din care facem cu toții parte.

Ghidați de către studenții Facultății Științe și Litere „Petru Maior” de la programul de studii Istorie și coordonați de către conf. univ. dr. Georgeta Fodor, cei prezenți au luat parte la o incursiune în istoria Universității pe care au ales-o pentru a-și îmbogăți experienţa profesională și dezvoltarea personală. Vizitatorii au putut astfel descoperi expoziția permanentă dedicată istoriei Universității, un proiect conceput din dorința de a conserva și promova moștenirea academică locală. 

Muzeul poate fi vizitat de către public vinerea, în intervalul orar 12.00 – 16.00, în incinta Cetății Medievale Târgu Mureș, Clădirea Manutanței, etaj 1. Sunteți așteptați! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram