Noi activități specifice în cadrul proiectului „Junior Business Academy”

Departamentul Societatea Antreprenorială Studențească UMFST vă invită să participați în data de 29 aprilie 2022, ora 10:00, pe platforma Microsoft Teams, la un nou eveniment derulat în cadrul proiectului „Junior Business Academy”.  Activitatea specifică este destinată procesului de pregătire pentru finanțarea ideilor de afaceri. În cadrul acestei prime întâlniri se va aborda conținutul dosarului de candidatură și programul de tutoriat/mentorat asociat.

Link acces participanți: shorturl.at/chBY7

Proiectul „Junior Business Academy – Accelerator al integrării pe piața muncii a noilor generații de studenți și absolvenți antreprenori inovatori”, selectat prin Programul Național Innotech Student și co-finanțat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, asigură finanțarea nerambursabilă a proiectelor de afaceri ale studenților, cu sume între 40.000 și 100.000 Euro.

Activitățile specifice organizate până în prezent, precum și cele planificate pentru perioada imediat următoare, urmăresc creșterea gradului de inovare și de utilizare sustenabilă a resurselor tehnologice, umane și financiare din Regiunea Centru prin instruirea și integrarea studenţilor și absolvenţilor de învăţământ universitar pe piața forţei de muncă în sectoarele economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC și domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram