Noi resurse electronice de specialitate la Biblioteca UMF Tîrgu Mureș

bibliotecaBiblioteca Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș anunță comunitatea academică că poate beneficia, în perioada 23 aprilie – 21 iunie 2018, de o serie de resurse de specialitate în mod gratuit: cărți, jurnale, videoclipuri medicale și chirurgicale, imagini, monografii, ghiduri, rezumate, studii clinice, consultații și proceduri. Acestea sunt disponibile în platformele de resurse electronice ClinicalKey și ClinicalKey Medical Education.

ClinicalKey este singurul motor intuitiv de căutare clinică care gândește ca un medic și ajută la luarea celor mai bune decizii clinice în orice scenariu legat de pacient, oferind acces la peste 35 de specialități medicale. Accesul se poate face din cadrul UMF Tîrgu Mureș sau de acasă, după ce în prealabil s-a creat un cont personal în cadrul Universității.

Biblioteca Universității organizează miercuri, 9 mai 2018, la ora 15.00, în sala E 12, etaj II, un training despre utilizarea acestor resurse electronice, care va fi susținut de reprezentanți Elsevier. Training-ul se adresează cadrelor medicale, universitare și cercetătorilor din cadrul UMF Tîrgu Mureș. Prezența se poate confirma la adresa de e-mail: biblio@umftgm.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram