Noi tipare din educație, trenduri în cercetare și soluții inovative de viitor, prezentate la conferința Enformation

Enformation, împreună cu editurile academice, cu susținerea Asociaţiei Universităţilor, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România – „Anelis Plus”, organizează, în perioada 27 – 29 octombrie 2020, conferința online cu tema: „Acces la literatura științifică: Romanian International Conference for Education and Research”, ediţia a VIII-a.

La eveniment se vor aborda subiecte de actualitate, precum: transdisciplinaritate în educație și cercetare, importanța comunităților educaționale, open-science, eșecul în cercetare, motivația în educație și cercetare.

Prezența la eveniment oferă participanților posibilitatea de a lua cunoștință cu tendințele pe plan internațional privind documentarea știintifică, soluțiile destinate documentării multidisciplinare.

„Ediția a 8-a a conferinței reprezintă o premieră pentru noi! În 2020, aducem evenimentul exclusiv în mediul online, dar păstrăm aceleași standarde înalte și ne propunem în continuare să oferim comunității Enformation noi perspective asupra mediului de educație și cercetare. De asemenea, conferința creează studenților, masteranzilor, doctoranzilor, profesorilor, bibliotecarilor și cercetătorilor din toate domeniile contextul ideal pentru schimbul de idei și dezbateri. Timp de trei zile, pe durata evenimentului, propunem sesiuni plenare, workshop-uri și interacțiuni live care să evidențieze noile tipare din educație, trendurile în cercetare și soluții inovative de viitor. Alătură-te demersului nostru!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Temele abordate, agenda și formularul de înregistrare la conferință se regăsesc accesând: https://conferinta.e-nformation.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram