Noutățile festivalului „Unifest” 2018

UNIFEST 2018Organizația Studențească de Medicină Dentară a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș organizează, în perioada 5 – 11 noiembrie 2018, cea de-a XVII-a ediție a festivalului național studențesc „Unifest”, la care sunt așteptați toți studenții Universității, indiferent de facultate sau program de studiu.

Președintele OSMD, Raluca Iconaru, a transmis luni, 5 noimebrie 2018, într-o conferință de presă, că aproximativ 70 de studenți s-au implicat în organizarea activităților care se vor desfășura pe parcursul acestei săptămâni.

Coordonatorul festivalului, Dora Pop, a arătat că la ediția din acest an a festivalului vor avea loc campanii de prevenție orală în școli, o campanie de donare de sânge, un workshop de prim ajutor, în parteneriat cu Organizația Studențească de Medicină de Urgență, campionate de fotbal și tenis, petrecere cu tema anii 2000 etc. De asemenea, vor avea loc, în premieră, trei traininguri de public speaking, leadership și team work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram