Studenți europeni la inginerie industrială și management, la UMFST Târgu Mureș

EstiemAsociația ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) a Facultății de Inginerie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș derulează, în perioada 4 – 10 noiembrie 2018, la UMFST Târgu Mureș, a doua ediție a cursului „Lean Six Sigma – Green Belt Course”, la care participă studenți și lectori din patru țări europene.

Potrivit organizatorilor, cursul cuprinde o parte teoretică și o parte practică. Astfel, studenții își vor însuși o serie de cunoștințe teoretice pe care le vor aplica în cadrul unui proiect real. Activitățile se desfășoară în limba engleză.

„Pe langă mentoratul direct, studenții vor avea cursuri online din partea renumitului instructor Gregory H. Watson, iar la final vor obține certificate recunoscute în industrie. „Lean Six Sigma” este o metodă de gestionare și exploatare care se concentrează pe îmbunătățirea continuă a calității. În prezent, în Europa, studenții au opțiuni limitate pentru a învăta practicile „Lean Six Sigma”, iar acest curs organizat în cadrul UMFST reprezintă un adevărat beneficiu pentru viitorii practicieni în industria locală”, a explicat șef de lucrări dr. Mihaela Bucur, de la Facultatea de Inginerie a UMFST Târgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram