O nouă ediție a Congresului medical INSIDE

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală (SideMED), sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează, în perioada 21-24 octombrie 2021, o nouă ediție a Congresului Național cu participare Internațională INSIDE 2021.

Potrivit organizatorilor, Congresul INSIDE este configurat ca eveniment medical despre inovație și structurat pe trei componente: lucrări științifice ale participanților, prezentări online ale lectorilor invitați și workshop-uri chirurgicale care să faciliteze dezvoltarea pe plan profesional a studenților și tinerilor medici invitați.

 „Dincolo de informațiile specifice de la baza practicii medicale, considerăm că este esențială crearea contextului extracurricular în care studenții la medicină și tinerii medici să poată privi spre viitorul profesiei alese. Știm că studenții de astăzi sunt medicii de mâine, însă pentru că medicina de astăzi este diferită de medicina de mâine, ne propunem ca organizatori ai Congresului să contribuim la formarea coerentă pe termen lung a tinerelor generații de medici”, au transmis organizatorii evenimentului.

Detalii despre înscriere: https://insidemed.ro

Deadline înscriere și abstracte: 10 octombrie 2021.

Numărul de locuri este limitat.

#SideMED #UMFST #INSIDE2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram