O nouă oportunitate pentru studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș

În această toamnă aveți oportunitatea să aplicați la programul Leaders Explore Sănătate desfășurat de Fundația Leaders cu sprijinul Servier Pharma până pe 13 octombrie 2023.

Leaders Explore Sănătate antrenează competențele de leadership ale participantilor prin intermediul a 6 ateliere pe subiectele: mentalitate si valori personale, stiluri de comunicare, inteligență emoțională, lucru în echipa, leadership, implementarea de proiecte în comunitate și inspirație.

Leaders Explore Sănătate este primul pas spre dobândirea competențelor cheie de leadership necesare în viitorul parcurs profesional al studenților, printre care se numără: autocunoaștere, gândire critică, self-leadership, inteligență emoțională, abilități de comunicare, lucru în echipă și inițiativă.

Fundația Leaders alocă 50 de burse de participare pentru tinerii curioși, proactivi, implicați și pasionați de leadership.

La finalul programului, studenții vor primi o certificare în leadership recunoscută de peste 40 de organizații.

Studenții interesați să afle mai multe detalii și să aplice pentru un loc în Leaders Explore Sănătate sunt invitați să acceseze: www.leaders.ro/sanatate/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram