Studenții la Medicină Militară, invitați să participe la Sesiunea de Comunicări Științifice Medico-Militare

Asociația Studenților în Medicină Militară anunță organizarea, în perioada 17-19 noiembrie 2023, la București, a celei de-a treia ediții a Sesiunii de Comunicări Științifice Medico-Militare, la care sunt invitați să se înscrie cu lucrări științifice și studenții de la Secția de Pregătire Medico-Militară Târgu Mureș.

Tema acestei ediții este „Medicina Militară: inovație și colaborare interdisciplinară”, iar evenimentul va renuni specialiști renumiți din lumea medicală și medico-militară.

„Ne dorim ca prin intermediul acestui proiect să vă oferim o platformă interactivă și inovativă unde să ne împărtășim cunoștințele medicale, să explorăm subiecte relevante în domeniu și să ne dezvoltăm abilități practice esențiale pentru o carieră de succes în medicină militară”, au transmis organizatorii evenimentului.

Evenimentul reprezintă și o ocazie excelentă pentru studenții de la Târgu Mureș și București de a se cunoaște între ei, de a interacționa și de a schimba idei.

Termenul limită pentru trimiterea abstractelor este 2 noiembrie 2023. Detalii aici: https://congres-mimesiss.medical-congresses.ro/inregistrare/.

 #MIMESISS2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram