O nouă resursă educațională pentru comunitatea academică UMFST G.E. Palade Târgu Mureș

Comunitatea academică UMFST G.E. Palade Târgu Mureș este invitată să utilizeze, în perioada 8 iunie – 7 iulie 2023, o nouă resursă educațională, și anume baza de date UpToDate, un instrument de suport pentru decizii clinice, o resursă asociată cu cele mai bune rezultate bazate pe dovezi.

Ca suport informaţional în luarea deciziilor clinice (Clinical Decision Support – CDS), UpToDate, alături de  informaţii medicale obiective bazate pe dovezi, include peste 12.700 de subiecte pentru mai mult de 25 de specialități medicale, o bază de date centrală de medicamente și interacțiuni (Lexicomp), peste 1.500 de materiale informative pentru pacienți, peste 37.000 de grafice și link-uri către peste 530.000 de referințe.

UpToDate poate fi accesată de pe orice computer al instituției, iar accesul mobil va putea fi utilizat după crearea în prealabil a unui cont de utilizator de pe un calculator instituțional, pentru o utilizare personalizată. 

Modalitate de acces:

  • IP instituțional, accesând link-ul: uptodate.com
  • Acces mobil: doar după crearea unui cont de utilizator de pe un IP din cadrul instituției

Crearea unui cont de utilizator.

Un webinar referitor la utilizarea UpToDate va avea loc marți, 13 iunie 2023, interval orar 11:00 – 11:45, pe platforma Microsoft Teams.
Link-ul de participare se găsește accesând: https://www.e-nformation.ro/events/webinar-wolters-kluwer-health-uptodate-trial-kickoff-training-universitatea-de-medicina-si-farmacie-tgmures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram