Pașii spre o carieră de succes

thumbnail (3)Studenții Facultății de Inginerie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș au participat joi, 28 martie 2019, la un workshop susținut de specialiștii companiei E.ON, care au prezentat oportunitățile oferite prin programul pentru absolvenți GraduatE.ON.

„Pe parcursul acestor ani, s-au angajat peste 130 de trainees, dintre care 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei și mai mult de jumătate au ajuns în poziții de specialiști și de coordonare. Am pregătit tot ce ai nevoie pentru ca și tu să-ți începi aventura: un job stabil cu toate beneficiile pe care le are un angajat E.ON, stagii diverse ca să îți dai seama unde ți-e cel mai bine, plus mentori numai unul și unul”, au transmis reprezentanții E.ON.

Foto studenti EON (4)„Dacă nu te desparte mai mult de un an de examenul de licenţă sau disertaţie şi te gândeşti „Încotro?”, trebuie doar să vii cu studiile adecvate şi cu reputaţia de student bun. Îţi vom oferi posibilitatea să explorezi departamentele companiei, să cunoşti lumea energiei, să te dezvolţi şi să îţi foloseşti ingeniozitatea, după care vei decide unde ţi-ar plăcea să îţi continui activitatea”, au mai arătat aceștia.

Evenimentul a fost organizat în cadrul „Company Hour”, un program cu tradiție inițiat de Facultatea de Inginerie. Marți, 2 aprilie 2019, începând cu ora 10.00, specialiștii E.ON se vor întâlni, în sala C14, cu studenții Facultății de Economie și Drept.

Oportunitati cariera_GraduatE.ON 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram