Program de mobilitate interuniversitară a studenţilor din domeniul Administrarea Afacerilor

_67A0110Facultatea de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, în parteneriat cu Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava și Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, desfășoară, în perioada 1-21 aprilie 2019, a doua ediție a Programului de mobilitate interuniversitară a studenţilor din domeniul Administrarea Afacerilor, de la programul de studii Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor (ECTS), anul II.

Câte doi studenți de la fiecare universitate vor fi prezenți câte o săptămână în fiecare centru universitar: 1-7 aprilie 2019 la Târgu Mureş, 8-14 aprilie la Suceava, iar între 15-21 aprilie 2019 la Sibiu.

„Prin intermediul acestui program studenții au oportunitatea de a participa la activitățile didactice specifice programului de studii pe care îl urmează, de a se implica în activitățile de educaţie non-formală și de a se integra în activitățile sociale și culturale specifice fiecărui centru universitar. Programul activităților desfășurate în universitatea noastră include, pe lângă participarea la cursuri și seminarii, prezența la un workshop, vizite de studiu la o agenție de turism și o unitate hotelieră, pregătirea unui proiect de cercetare, vizitarea campusului și participarea la activitățile culturale studențești”, au transmis Decanul Facultății de Economie și Drept și coordonator al Programului, conf. univ. dr. Daniela Ștefănescu, și Directorul Departamentului de Management-Economie și responsabil al acțiunii, conf. univ. dr. Mihaela Kardos.                      

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram