Peste 350 de participanți înscriși la prima ediție UMF Bike Days

cover fbPeste 350 de participanți din întreaga țară s-au înscris la prima ediție a concursului național de mountainbike UMF Bike Days, care se va desfășura în campusul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș, începând de vineri, 1 iunie, până duminică, 3 iunie.

Vineri, 1 iunie, vom sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului și vom susține beneficiile mersului pe bicicletă pentru sănătate și mediul înconjurător. Astfel, concursul cu bicicletele va începe la ora 12.00, iar startul se va da din fața clădirii principale. La concurs vor participa 150 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Pe lângă concurs, copiii vor avea parte și de o serie de activități interactive: vânătoare de comori, vizite în grupuri în Grădina Botanică, concurs de desene, curs de acordare a primului ajutor, happy show, concurs de tras funii etc. De asemenea, în fața Centrului de Simulare și Abilități Practice va avea loc o expoziție moto organizată de Asociația Moto TGM, iar copiii vor putea vota cea mai frumoasă motocicletă.

Sâmbătă, 2 iunie, și duminică, 3 iunie, le-am pregătit celor peste 200 de sportivi din categoriile elite și amatori două trasee spectaculoase: Cross-Country Olimpic (XCO) și Cross-Country Point-to-Point (XCP), în care vor simți spiritul autentic al mountainbike-ului!

Startul și sosirea vor fi amenajate în campusul UMF, iar pasionații de mountainbike vor pedala pe frumoasele dealuri din Transilvania, prin livezi și păduri, locuri ferite de agitație și trafic, simțind adrenalina pe două roți.

Între cele două competiții, participanții se vor putea relaxa la complexul acvatic al UMF, la pasta party sâmbătă, la ora 19.30, și la evenimentul Chill&Vinyl, cu muzică de pe vinyl-uri, proiecții, mapping 3D și lumini.

Tot sâmbătă, la ora 17.00, Asociația Moto TGM organizează, în curtea interioară a clădirii principale, școala moto, un eveniment extrem de interactiv la care sunt invitați pasionații de motociclete.

Competiția UMF Bike Days este coordonată de Lucian Logigan, campion național și balcanic la mountainbike.

Programul complet al concursului se poate consulta accesând site-ul: www.bikedays.umftgm.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram