Peste 700 de participanți la Medifun, cel mai mare festival studențesc

Foto: Bereczky SándorMedifun, cel mai mare festival național studențesc, aflat la cea de-a XIX-a ediție și derulat după un concept unic în ţară, care cuprinde activități culturale, sportive, caritabile și concerte, se va desfășura în perioada 2 – 6 octombrie 2019.

La ediția din acest an, s-au înscris 20 de echipe formate din studenți din Târgu Mureș și nu numai, ceea ce înseamnă un număr de peste 700 de participanți activi. Parada de deschidere a festivalului va avea loc miercuri, 2 octombrie 2019, tema din acest an fiind reprezentată de seriale. Ziua de joi va fi dedicată comunității, fiecare seară aducând în prim plan artiști de renume printre care se numără: Omul cu Șobolani, Rise of Artificial, Dj Shiver și Argatu & Moș Martin. Vor fi prezenți, de asemenea, numeroşi DJ: MA:TEI, Thomas PCZ & C.A Strings, Saint A, DJ Antena, Dj Adrian Țepes, Karak, Dobix, Mikaell, Not So Common DJ, Dj Andrei Chelbezan și Wrong Name.

„Oricine este binevenit la concertele sau evenimentele din cadrul Medifun 2019, indiferent dacă participă în cadrul unei echipe înscrise în competiţia pentru marele premiu sau doar ca simplu spectator care vrea să se bucure de muzică live şi o atmosferă incredibilă”, au precizat organizatorii festivalului.

Informații suplimentare referitoare la program și bilete se regăsesc pe site-ul: www.medifun.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram