Pianistul Bogdan Vaida, un nou concert la UMFST Târgu Mureș

O nouă ediție Classic Unlimited se desfășoară între 16 septembrie și 15 octombrie în diferite orașe din țară. E o ediție specială, marcată de contextul pandemic, dar care își dorește să readucă un echilibru în viața noastră socio-culturală și să creeze un cadru prietenos în care te poți rupe de cotidian și poți trăi frumusețea muzicii clasice.

Astfel, pianistul Bogdan Vaida va fi prezent din nou la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș duminică, 11 octombrie 2020, începând cu ora 17.00. Concertul de pian va avea loc în curtea interioară a Facultății de Farmacie și va fi transmis live pe pagina de Facebook a Universității.

Rezervă-ți un loc la concert aici: https://bit.ly/33u8PZJ.

Participarea la eveniment este gratuită, însă, dacă vreți să susțineți proiectul Classic Unlimited, puteți face o donație în cadrul evenimentului, în schimbul căreia veți primi un suvenir de amintire.

Reguli speciale de acces: https://bit.ly/2FrZPMS.

La concertul susținut în februarie 2019 la UMFST, au participat peste 200 de persoane, organizatorii afirmând atunci că publicul de la UMFST a fost „probabil cel mai numeros public din istoria turneului Classic Unlimited de până acum” și au promis că vor reveni la Târgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram